Ontwerp

 

Een website moet duidelijk, overzichtelijk en herkenbaar zijn. In een enkel moment moet duidelijk zijn welke producten/diensten/informatie u aanbiedt. U moet niet vergeten dat uw website 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is, dus een betere uithangbord is er niet.

 

Content Management Systeem
Denkt u erover om zelf de wijzigingen aan uw site uit te voeren? Dat kan. Wij zorgen voor een Content Management Systeem zodat u zelf de wijzigingen door kunt voeren.

 

Navigatie
De navigatie van een site is belangrijk. Uw bezoeker moet binnen enkele klikken de juiste informatie kunnen vinden. Anders heeft u kans dat uw bezoeker verdwaalt en niet meer op uw site terugkeert. Een duidelijke overzichtelijke navigatie is dus erg belangrijk.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Als de website online staat moeten bezoekers deze natuurlijk ook weten te vinden. Dit kan natuurlijk via folders, visitekaartjes of via “mond op mond” reclame. Echter de grootste resultaten zullen gegeven worden via de zoekmachines op het internet. Wij zorgen ervoor dat deze zoekmachines uw website optimaal zullen vinden.
Mogelijkheden
Klik hier voor alle mogelijkheden.
 
buying Nicotinell online
buying Nicotinell online