Websitebeheer


Joomla heeft uitgebreide mogelijkheden om als bedrijf of particulier zelf je website bij te houden. Het kan voorkomen dat er geen tijd, behoefte of de kennis aanwezig is om de cms website zelf te beheren. EenWebsiteVoorU biedt aan om het website beheer uit handen te nemen. Van technisch beheer tot en met het plaatsen van teksten en foto's op uw site.

 

Content beheer
U levert de teksten aan en wij zorgen voor toevoeging aan de website lay-out en het bewerken van de foto's. Ook uitgebreid contentbeheer, foto-albums, nieuwsbrieven, gastenboek en formulieronderhoud is mogelijk. Naast de benodigde tekst levert u ook alle andere benodigde zaken als foto's aan waarna wij deze voor u opnemen.

 

Technisch beheer
Bij technisch beheer kunt u denken aan back-ups van de website en email, technische beveiligingsupdates van Joomla en de componenten die u gebruikt.

 

Wat valt niet onder het beheer
Om onduidelijkheid te voorkomen noemen we hier werkzaamheden die niet onder het beheer vallen. Voor deze werkzaamheden kunnen aparte prijsafspraken worden gemaakt.
Hierbij kunt u denken aan het toevoegen van nieuwe functionaliteiten aan uw website, wijzigen van de opmaak van uw website en het maken van specifieke formulieren voor uw website. Verder valt een upgrade naar een nieuwe versie van Joomla niet onder het beheer. Hierbij kunt u denken aan een upgrade van Joomla 1.5 naar Joomla 2.5.

 

 

 
buying Nicotinell online
buying Nicotinell online